Khamis, 5 Ogos 2010

seribu kegembiraan~



yawww!!seminggu selepas trip jalan2 bersama coursemates..rasa mcm nk post entry pasal tu tapi malas pulak!hoho anda tgk jela pic2 kt fb aku n kwn2 yg lain..yang pasti mmg best even da anasir2 lain yg kurang selesa jadi.huhu biasa la tu kan pengalaman~

dan yg paling memalukan masa dalam monorail dari masjid india ke klcc tu..adoi!!malu yg amat2!ni semua izati mokhtar punya pasai,.huhu :((
time tu dlm monorail ah,aku tgk muka dia letih sgt2 dgn mata beruang panda dia tu..maybe cuaca panas sgt hari tu,sebab tu nampak cm org tak terdaya dalam keadaan yg crowded.

aku pun memandang wajah ayunya dgn perasaan belas.haha
lalu tanpa fikir apa2 lagi aku mengusap lembut tgn si izati mokhtar tadi.sambil mengusap tu aku pon berkata, "alala cian dia ye muka penat,..",tapi kenapa dia tak bagi respon pon masa tu??dalam hati mmg aku cakap kuang ajaq dia ni tak layan aku..hehe
then,aku cam rasa ada seseorang tgh pandang aku dari dekat..gadis tu tersenyum simpul dalam masa yg sama lirikan mata dia ke arah tgn yg aku pegang tadi..

wweeeeeeehhhhhhhhhhhhhh!!!!selama usapan lembut tadi rupanya kt tgn si gadis tu..malu gila hang!!!!hahaha mesti dia kata aku lesbo dok meraba org dlm tren tanpa segan silu..
Ya Allah amarlina,,awat la yg hg p buat benda cmtu..haish...
nasib ppuan..mmg la xkan la nk p usap kt tgn yg byk ura2t kan..hoho
mongok r hg ni miena!!

dah tu aku sampai lupa nk ckp sori,.aku senyum balik pastu pndang tempat lain.
sampai tahap tak tahan sgt aku gelak sorg2 time tu..sampai berair bijik mata aku gelak kuat sambil memandang kawan2 yg da kat situ..muka hairan ja depa ni awat yg aku gelak trok sgt..hihi sumpah aku tak story kat sapa2.hahaha

dah balik arau,lepak2..baru la aku bukak cerita..hihi bangang,vavi!!
tolong jgn buat mcm tu lagi ye si rambut terencat!! ;))

as conclusion,pasni xmo tgk muka sapa2 dh klo nek tren.nak tunduk bawah ja tgk lantai..huhu
pastu xpyh nk kesian kt org len..
jgn raba2 org yg xdikenali.hihi
cakap sori kalo buat salah..

sekian.

2 ulasan:

azira berkata...

mina...malu sangat aih...kalo aku jadi ank aku wat2 pengsan je...hahahaha

~miena^^ berkata...

hahah ingt nk wat pengsan..tp dh croeded sgt xtaw nk aim kt mn..hihi