Jumaat, 6 Ogos 2010

dh tahap moksya~


semester yang penat amat-amat..now baru intro kot!assignment yang datang bertubi-tubi.semua nak kena submit before cuti raya..ada la lagi sebulan lebih kot.tak guna bagi masa lama- lama pun.at last,nak dekat dateline baru terhegeh-hegeh nak buat.hihi

kelas pun sangat full.if kelas cancel tu rasa macam dapat bau syurga.no wonder tiap-tiap malam aku shut down awal.pukul 10pm lebih mata aku dah mula berat.pukul 1-2 pagi ada orang calling,message..bebai gila nk bangun jawab.sori kalau termarah.dan sori jugak sebab aku tak topup.


peneman tidur paling setia

weekend ni hanya di arau.mungkin housemates aku akan kembali ke gelanggang monopoli lagi.hehe riuh satu rumah!suka dapat monopoli versi kredit card tu.nak main satu malam pun belum tentu settle.haha so weekend ni ayuh,bermonopoli lagi!!sukan BAfin minggu ni.nak join tapi takda geng..mau berfutsal lagi.rindu team BUKAN LEMAK BIASA.kita terbaik!haha



::sabar menunggu result tempat intern nanti..risau.. :((


2 ulasan:

enizainol berkata...

hhahaaha..
bukn lemak biasa..
main ftsal tme sesungut noh..
aku pon nk men ri2..
tp xda geng..
heheh

~miena^^ berkata...

hoho xpala len kali kita men len..
ceh thn bila xtaw..hehe