Rabu, 26 Mei 2010

sex drive!hahahaha auww!!


pasangan gay berasmaradana..auw!!


Ooyeah!!haha tetiba..sepanjang minggu yg memenatkan.bz.bz.bz.cian kt my sayangness.even dekat tp xsempat pun nk dating.hohoh sorry sgt!3 aku terlalu bz dgn lesen moto n keta.tula dulu awai2 pas spm tak mau buat siap2.kalut nak keja.huhuh skrg br nak terhegeh2 pulon nk wat cepat2. bg abes cpt dapat P before sem break ni tamat.so cuti nie no more money inflow just OUTFLOW,OUTFLOW N OUTFLOW!!macam manala nk cover balik duet yg dh kuar ni.huhuhu mungkinkah aku perlu memikirkan bisnes baru utk next sem???nak juai pa??juai badan bole??hakhakhak no lah!!papa pn mesti cover balik mcm mana cara pun.duet bole dicari,boipren yg baik budiman sukar dicari.hohoho nak p super duper makan angin bersama kawan2 hujung tahun ni.weee!!!tak sabaq!!p mana??TEEEEETTT!!!

Hari2 aku hanya kat umah.tak pun driving school.hoho mcm bodo.dh cm berkampung ja aku kt situ.pagi sampai petang kot.p pagi buta balik nk dkt maghrib.dh la sorg2 hari2 pun tukaq2 kawan.hehe ok2 minggu ni just sempat jmp my sayangness kejap ja.p layan SHREK,makan2,belajaq drive.tu jela.then petang dh kna balik.huhu


kelas memandu bersama cikgu hakim.beliau tersangatlah garang.haahahaha tapi saya langsung tak takot.nak tergelak lagi ada la.muka beliau sgt cuak bila saya nyaris2 melanggar tembok.hoho syg sgt kelisa kontot beliau tu drpd saya.btoi dak?beliau juga mengatakan bahawa jika beliau selaku JPJ yg tgh menguji saya pada masa itu,beliau kompem akn men’fail’kan saya kerana saya sangat KETEGAQ xdengaq cakap dan terlalu OVERCONFIDENT!hahahaha mmg pon!muka teruja ja.lawak!2 saya sgt suka berletiaq dan bergelak ketawa smasa memandu.mesti cikgu hakim tersangat bengang dgn saya kan.hihihihihi tapi sukasukasuka!I LOVE YOU cikgu hakim!tak sabaq nak da mini cooper sendiri pastu race kt highway arau-k.perlis dgn kelisa cikgu hakim.mesti tercabut enjin keta beliau..hahahaha


aku masih bergiat aktif utk menyiapkan lirik2 yg direquest.hhohoho mcm gud2 ja ckp mcmni.tak taw kenapa aku lg minat benda2 seni.mungkinkah aku CEO yg second career nya adalah composer,photographer atau journalist.hohoh kalo bole tmbah income why not!terhegeh2!hahaahah pulon!tu pon kalo sempat.belajaq pun tak abes lagi..yes!!next sem is last sem aku kt uitm arau!wweeee!!!!syg,jom kawen!hahahahahahaha gatai menghela!tapi masih tercari2 kat mana perlu aku praktikal pasni.E.X.C.I.T.E.D nak konvo.lambat lagi 2011.hihihi jgn jeles naa..ok tak mau type dh.ok kali nie bukan kt cc dah.dh maju cket p on9 kedai wifi.huhu



::i love u fucking much bukan i love fucking u much!hohohoho

1 ulasan:

Mohamad Hakim berkata...

gila sex... hahaha