Sabtu, 22 Mei 2010

kisah caca dan dada ;)


arifilza ja ka??akimiena bila pulok??sukasukasuka~




hari yg sgt gumbira ni aku nak cita pasal caca n dada..hahahaaha!!gelak yg bermotif sesangat petang nieh!!wee!!!ok dh sakit perot gelak byk2.nk taw sbb pa??huh!xmaw habaq!!p tnya akim sbb pa dia taw kot!;P caca tu bukan bubur caca naa,..n dadA tu bukan buah dada or bulu dada naa...hohoho just aku nk gantikan kaum wanita or gegurl as CACA n kaum lelaki or boboy as DADA.sj dok wat best nk tukaq!haha bosan guna words yg sama ari2.toi dak? ok berbalik kisah caca n dada tadi,aku just nk share benda yg dirasakan benar n telus dr sudut hati seorang caca.ingat!caca tu ppuan dada tu laki.haha sj mengisi kelapangan di hari cuti sem yg sgt indah ini.jom!!
  • sebagai caca yg normal,caca hanya mahukan kasih syg yang betoi2 n ikhlas dari seorang dada.bukan lahir dari perassan dendam n bukan jugak sbbkan paras rupa dan bukan jugak hasil dari nafsu serakah yg membuak-buak!(erk,eeuuw!!)
  • caca tak pernah memandang harta n wang ringgit,dollar,yen,baht,riyal,euro,rupiah n tak lupa rupee semata2 dr dada.tipu la kalo caca ckp caca tak materialistik.lumrah kehidupan caca mmg dilahirkan untk jadi seorang yg materistik cuma apa yg bezanya tahap n meter keghairahan adakalanya tinggi,suam2 kuku, or rendah gitu..terserahla kepada setiap caca tu mcm mn caca mengawal parameter materialistik tu.dada seharusnya tidak terlalu berpikir negatif side ja,cuba pk lebih out of the box.takkan caca nak pilih dada yg xda masa depan,kerjay n duit???nak bg anak2 makan pasir ka bila dh kawen?oohhh tidak!!caca nk anak2 kita sihat n cukup makan xmo masuk program bersamamu tu.tapi dlm masa yg sma caca tak mahu anak yg gemuk t cost sara hidup tggi.hahahahaah
  • caca tak dala nak pilih rupa paras dada sgt cukuplah sekadar sedap mata memandang,solat tak tggal,bperkerti mulia.hoho caca tak mahu pilih dada yg jambu tapi edu n knwoledge zero!!biaq dada tak jambu janji macho ala2 jantan persis aaron aziz,fahrin ahmad tak dilupakan faizal tahir.haha kejantanan yg dicari bukan kejambuan yang diburu.
  • soory kalo caca terlalu beremosi n bertindak agresif kadang2 tu terhadap dada.bukan sengaja cuma syaitan menguasai diri n luar kawalan caca sendiri.selalunya caca bertindak mcm ni bila rasa diri terancam,tersisih,terluka,sakit ati,etc.tipu sgt kalo caca ckp caca ni jenis cool sgt.yela tu cool sgt nan ti caca meletup la tu baru dada nak terkejut.aaauummm!harap dada lbh bersabar bila saat genting macam ni.bukan dgn cara dada p cari pengganti caca yg baru.tak baek taw mcm tu dada..karma always there..ingat tuh!
  • caca paling tak suka dada yg terlalu hipokrit.tak salah nk hipokrit sekali sekala.yela takkan nk tunjuk habit buruk dada dpn caca such as kira bulu ketiak,korek pungkoq pastu cium n sbagainya.hahaahhaa da ka mcm tu???kalo jumapa femili caca,dada tinggal la sat jeans koyak n tshirt lusuh dada tu.pastu takpa dada nak pkai boxer or g-string g kuar jalan2 pun takpa tu pon klo dada sggup la ye.maksud terlalu hipokrit tu mcm masa mula2 knal n kapel dada punya tndakan,pernagai suma bg sweet2 ja.saja ja kan nk bg caca tergoda.caca rs dihargai sesangat bila mcm tu tp hopefully xmau la setakat short term naa dada.nak berpanjangan forever ever!kalo boleh smp dh jadi atok nenek pun nak dating ngn dada tak kira keliling cucu cicit pun,kat tikar sejadah sekali pun n anytime,anywhere.caca tetap bersama dada even time tu muka dada dah kedut mcm muka tak di iron.haha
ok dah!!sj share cikit2..kalo tak setuju yg mn2 habaq mai nohhh..hohoho xda kena mengena antara yg hidup or mampuih. ::dada nampak sexy bila dada menangis.bole cmtu??hihihi

5 ulasan:

Mohamad Hakim berkata...

dadaku berbulu... kuang kuang kuang

~miena^^ berkata...

tetekku berbulu~lalala

Mohamad Hakim berkata...

uit...shhhh... jangan habaq kat org

fatin berkata...

comei dak gambaq aku ngn ipin akim?hehe..

Mohamad Hakim berkata...

eleh, perasan lak hang ni patin... x jeles pon... haha