Isnin, 17 Mei 2010

blogwalker as me!!!

hye!haha poyo tiba2 ja..online adalah kesukaan aku.tp skrg kena keadaan tak berapa mengizinkan.hohoh klo online aku just bukak facebook,youtube n blog ni.tapi aku slalu gak blogwalking kt blog2 membe2 aku..best2 blog lepa ni..meh nk suggest kt hampa suma.bosan aih asyik dok tgk blog aku ja..haha pasan baguih lak aku ni!gagagagaga ni list2 blog yg selalu aku terjah..


paling suka:


ni pirah kawan aku kenai time stadi kt mrsm langkawi.dia skrg dh fly NZ bai..kojaq!p obersea x ajak aku!hahahah blog dia best!!byk cita sal life dia dkt NZ sna..xpala xda rezeki nk p blajaq mcm dia bc blog pon bole la..hahaha sekurang2nya dapat gak knowledge sal life kt negara org.blog dia ni femes gila!cuba tgk followers dia dh!!beribu beb!mana nk dpt.klo nk kena pndai tulis entry mcm dia la.heheheh best!ni link blog dia http://zacksygfaiz.blogspot.com
nama blog dia ni da sentimental value sbb faiz tu nma ex bf dia.hehe toi dak pirah tinggi??so biaq ja tgl memori di situ..sukasukasuka~


second:
hah ni alia syahida kawan time mrsm beseri pulak.aku rs dlu time mula2 da blog dok tgk cr blog dia la..hahaha suka potpet pjg2 gak dia ni..xabes dgn hafiy dia tu..suka~bangga dgn longlasting relationship korg!heheh skrg dia stadi kt uitm s.alam.try la p skodeng blog dia ni nah http://nuraliasyahida.blogspot.com ok..best2 dia da sugar glider!!aku mau!!!hhuhuhu

third:
ooyeah!!ni huda aoki nm fb dia.hehehe blog dia ni kontroversi beb!!dulu la..skrg dia dh renew len..ok2 gud gal!xpayah layan org gila mcm aritu ye..xda kerja len la tu..huhuhu huda ni kwn aku time kt matrik penang,.1 kuliah ngn aku gak.haaha hud2!! aku pomot hg kot!!p la tgk blog dia,.byk tips cntoh n bg blog kita jd femes..aku da ikot cikit2 ja..nk femes kna wat kontroversi slalu ah xpon jd selebriti.kalo blog artis tulis entry "saya lapar" pun komen ber
tubi2 masuk.hoho lumrah la kan...ok2 now, ni link dia http://hudhudpunyablog.blogspot.com
style!!

fourth:
eeeiiiuuuuuuuwww!!sapa xtaw ni..meluat aih tgk dia nie..hohoho weh jgn majok lak na..dia ni bespren aku fprever ever!!mimie nma diberi.kmi knai since form 1 kt mrsm langkawi jugak. dia ni beginner blogger lg.hehehe tp not bad.aku suka ja terjah blog dia sbb dia kwn aku n nk taw pkembangan terbaru dia..hahaha pulon!!mcm tak bole msg..heheh tp len la kan blog ngn sms,.dia ni kembaq aku!http://ramonaquincy.blogspot.com/ sila lawati blog dia klo anda salah sorg blogger p la add jd follower dia.heheehh pomot kowt!!t belanja aku men rollerblade kt QB.hehe


last!

hehe ni sapa??bangla ka??hahaha teettt!!!ni la mohamad hakim kesayangan miena.malumalumalu.aku suka bc blog dia gak.sbb???dia suka puji aku kt blog dia byk2.hahahah kembang kempis idung haa...thx noh syg.wat ssh2 ja puji2..hihihi xmaw cita pjg dh.papa pon ILYDMSYG!!!kalo nk tgk dia puji aku p la kt link ni http://badantebai.blogspot.com
hahah link blog mmg padansgt dgn tuan.tgk la dia pa ja yg tak tebai..pipi tebai,kening tebai..hehe oopsss!!terlebey sudah..pas bc blog dia ni hampa suma sedia plastic beg taw.kot2 la nk termuntah pas tgk aku dipuji2.tapi mmg aku mcm tu pon.hakhakhak! jeles dak????

weh,suma org2 kt atas ni..sori aku curik pic hampa semua.pomot link kowt!!

::aku tgh bz menyiapkan lirik2 lagu yg direquest oleh seseorang.hohooh t sy maw royalti naa..jgn lupa bila dh femes!hahaahahhaa ;P

7 ulasan:

[z@ck] berkata...

erk..fames pa nya weyh..
hahahaha...btw..thanks baca blog aku..
psstt...mana kenai si bulu tebai?

hehehe

Jetz Oh Zahirah berkata...

me me! check out my blog too.
jetkertas.blogspot.com.

nur alia syahida berkata...

amboi ko nih..lawak la dok promote blog aku..bknnye best pon..bese je la..da la aku ni kuat bebel...hahaha..btw thanx alot..

~miena^^ berkata...

pirah-sma2.hehe bulu tbai 2 cosmate gak.

~miena^^ berkata...

jet-owh t ak add jd fllower.hehe long tym no c weh

~miena^^ berkata...

alia-haha sma2.act nk bodek maw sgar glider 2.hehehe ley x

nur alia syahida berkata...

bak duet, boleh kasi..haha