Khamis, 8 April 2010

plague of laziness!!

wehhhh awat aku malas sangat2 skrg?!!!!huhu lagi dekat ngn final lg malas dow!jin pa xtaw yg bertandang kt atas bahu aku ni..hoho malas tahap superman campoq baja itam!ari-ari rutin online tidoq online tdoq!hahaha xda booster la nk bg rajen balik.cna ha???korg da tips2 yg bertauliah x nk bg aku??aku risau klo sikap malas ni terbiasa smpa keja nanti..

aku xmo jadi cm makcik kt atas ni..hehe gambar ni di'snap' kat salah satu library IPTA kt arau..
sja tgk mcm comey ja dia dok men game.hahaha game fevret aku time part 1.yg tembak bagi benda sma kaler tu..hehe mesti dia highscore ja ari-ari.biaq la kt dia.balik umah bkn ley men dh pon men len la plak!!auwww!!hahaha wehhhhhh!!!ala kasik chance la..
erm ni pon aura n plague2 malas berkeliaran bebas kt dri aku.taip pon malas maa..ok2 bye2.

4 ulasan:

amir bagus~ berkata...

miena..ade bape ipta kt araw ni..???huhuhu
dah sah2 ni campany kite

=)

~miena^^ berkata...

hahaha xtaw2.no komen!

cik miza bob berkata...

zuma...

~miena^^ berkata...

a;ah game tu!!hahaha