Khamis, 1 April 2010

bebailah mcm ni!

hari ni aku berjaya gak g class cik amir..weee!!klo ikut mmg dh layak kena bar dh aku..tp disebabkan cik amir ni jenis steady je orgnya so aku dan beberapa org len still selamat lg..heheh Alhamdulillah.. :)
tapi xtaw np rini cik amir moody je n asyik nk marah je..selama ni mcm aku kisah je kan dia mrh ke x.haha masuk je class dia dok berleter sal test ktorg wat ritu..mmg dia cm bengang gak r bub ktorg cm xtaw pape subjek Malaysian Derivatives tu..haha mmg xreti sepatah haram pun time wat test tu..pastu mmg dia berleter abis r cne ktorg nk jwb final t..blablabla mcm2 org tua ckp popet suma.dia suh bwk kuar kertas pastu suh wat test lagi skali..waaa!!malaih gila kot!!!

cik amir:"ok suma bwk kuar kertas,..tulis nma..dan tarikh sekali..soalan satu,tulis cepat..
kenapakah kamu......................"(smbil wat muka garang)

eh cik amir ni nk bg soalan psiko keh????????????????????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
'.
.

.
.
.

haish lama bebenor cik amir ni nk bc satu soalan pon..
cik amir:"bodoh sangat?"(pastu laju2 dia gelak!)"APRIL FOOL!!!!"

taik toi..byk men la org tua ni.hahahahah cess!!!ingtkn test btol2..rupanya april fool je ptut suh tulis date td....aiiyoooo!!erm tgk la pa kami tulis kt kertas "TEST" td....nak je aku jwb siap wat essay lg kt soalan td tu..yang sebenarnya test tu aku dpt elok je..esh!nakal la cik amir nie..hahhaha auww geli!!






::terasa mmg cm org bodoh pon! ;( huh marah ni...hoho as a conclusion,jangan mudah tertipu dgn mimik muka org.

5 ulasan:

Queen M berkata...

peh~terbaekk nye cekgu! salute!! XD

cik miza bob berkata...

hahaha... aku x sempat d april fool kan~~ sebb pen xd dakwat!

~miena^^ berkata...

mie:hohoh maw taw r..dh la tua..hehe

miza:lor yka..kmi siap nk tulis..skali tulis je tol2 br puas ati.hahaha

anisariff berkata...

tulisan ang xpenah ubah miena oiitt...
dr aku knai tym drjh 3 lagi.. dok cm2 gk

~miena^^ berkata...

kuang ajq hg.hahhaha ala ni tulisan mggelabah la..hahaha nak wat test punya pasai..tgk2 taik!