Rabu, 5 Ogos 2009

~kami bercuti>>

hurm bosan lak rasa..
baru ja pas edit2 pic kt photoscape..
teringat lak kami p holiday aritu..
kami plan pun last minit ja sebab dh tak sabar dekat 2bulan tak jumpa..huhuu
tapi takda la lama sangat pun..
so kami decide nak g penang je bub bajet ckit and dh biasa kat sana..
umah tok aku kt sana je senang la ckit dh taw selok belok..

nama pun weekend so kami just p tmpt yang dekat-dekat jela cam batu feringhi,toy museum and nengok cita ice aged3 kat gurney plaza..lawak gila!!
p la nengok ramai-ramai..


makan eskrem yang mat bangla juai...XSEDAP!!!HAHA


loya je time ni..pela orang tu buh flvour tmbahan kat eskrem dia,huhu


senyum paksa kt nite market..uwwweekkk!!!


wif pakcik SUPARMAN!!HAHAAHAHAH


pakcik SUPARMAN DERAMAN yang tersesat..huhuhu cian die eh..


PULON SORANG2!!haha


ley masok AKADEMIK POLIS X?hohoho


yesterday,all my trubles seemed so far away~lalalala fevret song...


mata kami besaq kn..


nak tiru gaya pirah tinggi!!cuma aku pendek je.

oklah...malas nak upload banyak2..hehehe
aku kn rajin gitu...
sepanjang tu epi jela..
balik u pn puas ati je
tataw la bila lak ley jumpa lagi..wuhuhuhuhu


6 ulasan:

[z@ck] berkata...

sapa nama balak ang?
bila kapel?
hehehe...

~miena^^ berkata...

nma dia MUHD SUPARMAN
hehehehe
lama dh tym f5 lg...hehehhe

kema hafilah berkata...

biaq tol..

suparman???
ka superman??

hahahaha


weh2..toy museum 2 entry bp inggit???

~miena^^ berkata...

xdela..dia minat superman..
nme syafiq...
hehehhe
rm10 je pn...

kema hafilah berkata...

ceh..rm10 je...
kem slm superman..aku nk p ah..hehehe

dok penang ja..tp xpnh p...

~miena^^ berkata...

heheh ley p 10kali...
hg mmg pn..
dok jalan tmpt jaoh2 ja..