Khamis, 26 Ogos 2010

malunya!!


weh!teringat zaman2 skolah2 dulu..suka dok kira benda alah ni..terasa superduper bongok gila!!haha aku rasa semua orang pernah buat kerja hina,kotor n gila ni..dulu sekolah2 rendah mana la nak tau cintan2 ni..bagi aku la kan..tak reti nk cinta2 n tak bernafsu pun..hoho
dok kira benda ni pun time start form 1 camtu..lembab btoi!pasti dok kira nama sendiri dengan orang yg kita suka or admire..Ya Allah!!sumpah malu kalau dok ingat balik..
orang yg tengah couple pun dok kira gak dgn nama bf or gf depa..stail seronok nak mampoih kalau last result tu percent tinggi..konon2 cam da keserasian n ada jodoh la tu..
pastu if dapat percent rendah otomatik rasa frust konon2 macam tak ngam la pulak kan..
sapa la jadi pencipta kebodohan ni???serious nak tergelak!
ingat lagi dulu,time cikgu p mesyuarat,budak ppuan suka dok satu group dok gosip2..ada yg bawak magazine baca..time to shah rukh khan la paling hot..zaman2 hindustan meletup sampai da yg sanggup menari depan tv...hahahahahahaha tak boleh blah langsung n tak boleh nak bayang..time tu jugak la depa dok kira2 nama ni..dah tu boleh dok banding2 ngn kawan yg lain..
stail bangga ouh kalo percent tinggi..tersangatlah tidak matang di situ..hehe
malu dengan diri sendiri.rasanya dah2 la kot sesi mengutuk diri sendiri..nak kutuk orang lain payah..macam makan daging saudara sendiri la pulak..hihi



::nanti kalau anak aku wat perangai macam ni siap dia!!
aku bakar semua buku sekolah dia!!hahah tak payah dok mengaji!


10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

stail ah...aku time skolah dulu pn pnah buat,bangga gila baban kalu percent aku dgn admire aku tinggi,lpaih tu siap dok ngelamun lg...bodo toi

Mr. Feko

~miena^^ berkata...

hahah sama ah!!cm vavi!bangang xpyh nk ckp la kn..

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
enizainol berkata...

mcm vavi pon wei gelojoh2 gigih dok kira percent dpt bpa..
wakaka!!(",)

~miena^^ berkata...

haha taw xpa!!malu!!!!!

Cik Miza berkata...

weh... ko buat aku malu.. aku selau kire ngn artis!! haha

~miena^^ berkata...

haha ha yka..dasyat hg noo kira ngn artis..lg hina dr aku..

Queen M berkata...

hahaha..rasenye x de kot org yg x penah wat na..ak pon slalu dlu2..haha..meh nak try wat dgn nik plak :P

amir bagus~ berkata...

owh...bende ni ak pon penah wat gak.haha
sengal...kalo dpt markah yg rendah, ak try lagi...contoh kalo mohamad, ak alter jadi mohd...dengan harapan markah kasi tinggi kit..=)

btw, ni sume tahyul kan ??? =(

~miena^^ berkata...

mie:haha mmg pon..sbb tu aku post ni nk bg suma org malau dgn dri sendri..heheh

amir:haaha pulonnnya hg smp tukar2.
kompem lg sohih ni tahyul..