Jumaat, 9 Julai 2010

new hope..better life!

gak lama beta mendiamkan diri..sedikit ketiadaan mood untuk m'update blog ni.banyak benda jadi tapi malas..huhu sekarang ni dh masuk sem baru or sem 5 atau pun tahun akhir..hehehe

new sem.new hope.new attitude.

perlu ke??

YES!kali ini mmg tersangat lah perlu..

untuk maintain or tgkatkan pa yg dh ada skrg.


masih tercari-cari tmpat untuk internship nanti.kat mana ha??

risau,risau,risau.. :(

terasa sem baru ni sangat bermakna.last sem nak sama2 dgn housemates,classmates tak lupa jugak coursemates!huhu sedih pulak!hope dapat terisi dgn semua benda2 epi je.jangan gado2 lagi naa..




untuk housemates tercinta>>patin,izat,yan,fatin combi...

aku betoi2 tak ready nak berpisah dgn hampa nanti,.ni sem last kita nk sama2.setiap sem mesti ada ja benda mengarut,cerita bangang,insiden keterlaluan yang jadi.haha jgn lupa gak videoklip kita tu.itu TERBAEK!!.simpan elok2.nanti boleh tunjuk kt anak hampa.haha memang banyak main2 tapi kita belajaq jugak kan..hoho ada ja org dok dekan..hihi

umah sewa kita gak yg terbaik,haha walaupun dr luaq nya mcm kedai runcit or penjara tapi dalam kondo..haha nak pa semua ada..sofa l-shape,tv,katil,peti ais,dapur gas..hehe dgn bayaran rm300 sebulan..stail x??

sem ni pun kita dh ada pengalaman baru,,"macam mn u nak masuk dlm pocket i??"hehe "ok,kita back to tajuk utama" hahaha bdk umah ni ja paham..lawak kalah spontan!putuih urat perot aku gelak!










sem baru ni jugak hidup aku dah tak loser sgt.hehe semakin maju.kedah maju 2010!

sudah mampu dapat ketenangan yg aku cari selama ni,.alhamdulillah.mungkin ini yg terbaik utk aku,hihi

semoga Dia permudahkan semua urusan aku utk hari2 mendatang,amin..


a

2 ulasan:

enizainol berkata...

hahaha..
gambaq meloncat kt ataih laot..
waka waka eh eh

~miena^^ berkata...

tudienn!!heheehe