Selasa, 4 Mei 2010

sayang family kecik saya :)



xtaw kenapa aku rs seronok sgt nk balik umah kali ni.wee!!xwat shortcos!boley tidoq kt umah smp mata buta!!hahaha boleh belajaq masak lg.mklum la belajaq sekali pastu balik mai arau lupa semua.pastu mak berletiaq anak dara xreti masak.xda skill kot weh??boleh terima tak alasan tu.sumpah aku tak minat nk masak2 ni.kalo kt umah aku suka berkebun lg.cabut rumput,tabur baja,tanam anak pokok,ubah2 pasu letak kt tempat len lak,.tapi satu ja aku tak suka klo dok semangat2 berkebun tiba2 nmpk cacing dok mengeliat keluaq tanah.hadoi!!tu plg lemah!sumpah aku lari jerit2 terlolong.hahaha geli ouh bnda alah tu...eeeuuwwwwwwwww!!!

i'm a pet lover!!aku sukasukasuka sgt!!setakat ni aku penah bela hamster,kura-kura,ikan gapi,ikan kaloi,kucing of cos!!teringin sgt nk bela sugar glider..tapi mahai.. :( huhuh comey gila natang tu..

buang tabiat tiba2 nk p amik pic pokok2 yg mak aku tanam kt keliling umah.boleh tahan lawa gak.haha mostly mak aku tanam pkok yg tak berbunga.beliau lebih suka tgk kehijaun paku pakis.aku pon!tak minat sgt bunga2 ni.buat serabut ja.haha suka buah atas ni.tak ingt la nama dia.tapi da berry2 kt blkang nama.hehe yg merah rs masam,yg purple gelap best!manisss...
strawberi malaysia..hihi

mcm mana pun aku PALING suka MINAT kaktus!!dari kecik lagi sebok dok kumpul koleksi kaktus.tapi tak pernah pun nk tahan lama.huhu ni jela yg agak lama pon.maybe ikut jenis gak kot.salah stu kaktus kt atas ni besfren aku kt matrik bagi time last day nk kuar KMPP.dulu ketot ja tp skrg.c??dh tggi beb!!heheh





P/s:sebenaqnya malas nk study.update blog merapu2.hehehe ~i want a longlasting relationship.hahahah tak abeh2. ;P

6 ulasan:

Queen M berkata...

rinduu nk g tdoq umah hg :) ♥

~miena^^ berkata...

hohoho mai la..

Mohamad Hakim berkata...

long long long lasting... teeeetttt

~miena^^ berkata...

akim:yup yup!!teeettt!!!

cik Miza Bob berkata...

masak?? ley caye ke??

~miena^^ berkata...

cik miza:hahah btoi la..klo kt umah la..hahah dh tu suma org g keja xkn nk kebulor kt umah.,.