Khamis, 29 April 2010

think more positive bout me!!

bangun pukul 10 pagi ni.ingat nk mandi pastu study.next paper 2hb mei ni.dalam hati cakap lmbat lg.tapi kalau ditambah ditolak didarab jadi kejap je.banyak lagi belum cover ni.haish..bila time exam cmni la macam2 gangguan yg mai.kalau boleh mmg nak elak tapi lagi xmau lagi tu la dia datang.sabar2 la ye.pas exam ni nk mai gangguan pape pun bole.tapi aku mengharapkan gangguan tu bertukar kebahagiaan also known happiness,love and faith!ok dah2 xmau pk sekarang lagi.focus+focus+focus!!lagi 3 paper bai..sume nye tough2 pasni.paper membunuh!!harap aku mampu la.berusaha selagi mampu.doakan kejayaan aku. :)

to shanan,
hope exam kali ni better than before.ingt pesan "mereka".jgn terikut sgt dgn pe yg "dorg" wat.sakit mana pun "dorg" yg membesarkan kamu sampai jadi manusia bukan jadi sampah.org dah let go sume.harap kamu pun mcm tu.doa siang malam pun kena ada usaha.think positive!!pape pun imydm!!!luf!titiketitoletole!hahahah

to kawan2,
especially yg kt arau ni,..jangan rindu aku teruk2 lak nanti.maklumla aku xwat shortcos pun sem ni.hahahaha malas la.jumpa next sem je la.miemie,abah n yg len2 kita dating ah cuti ni puas2.byk story mory nak cita.hehehe tak lupa juga nk tuntut tshirt superman dr abah.diamond beb!haaha xsabaq!!


*nak mandi+study+tido+adamaya.bye2

2 ulasan:

Mohamad Hakim berkata...

yap... betoi betoi... aku juga mengharapkan gangguan yang datang tu adalah jenis-jenis happiness, love and faith... cewah! study study! hehehee

~miena^^ berkata...

heheh sebok je dia bdn tebai ni.
ok2 skrg study dlu pasni br pk ok??
weee!!!