Isnin, 12 April 2010

kenapa perlu???


kenapa perlu aku men'deactivate' akaun FB????



sebenarnya aku cm merepek ja nak deactivate fb aku tu.gila hg aku ni sikit punya kaki online kot.hahaha aku start ada fb since sem lepas.aku nk wat fb time tu sbbnya ramai membe2 sekolah rendah, mrsm,matrik da fb.before ni aku active friendster n myspace ja.skrg 2-2 dh tutup akaun.haha bosan!fb lg besh!!myspace byk rempit+bitch!!ok2 meh nak gtw sbb pa terjadinya perkara kt atas.haha
  • aku nak lari dari orang2 yg selalu mencemarkan mood aku.ok aku boleh hindar dari org2 cm korg yg pasan bagus tu.haha
  • aku nak clean kan nma aku kt fb.pasni korg dh xnmpk dh muka aku nyebok2 kt wall korg dh.
  • aku dh berazam untuk "sesuatu".mungkin lepas ni kalo aku dh activate balik korg semua boleh nmpak perubahan "membina" aku tu.hahahah Insyaalah..
  • aku malas bayar bill broadband..duit akan disimpan cikit utk enjoy cuti ni dan mantainance moto nex sem.yeke??
  • nanti cuti sem mungkin aku akn bekerja.so mn da time nk online2 lagi.last sem dh terbukti..haha hampa semua jgn dok rindu aku nohh.gigih utk mcari sesuap rezeki.ahahah
  • nak kurangkan rabun jauh aku ni.hahaha asyik ngadap laptop ja maw tak berpinaq mata.membina tak alasan ni??boleh diterima pakai la kn.hahahah
  • aku frust!frust sgt3!hanya aku dan "dia" yg tahu mengapa,dimana,apekah???
  • mungkin persediaan pasni bila aku activate fb balik tgk2 kt status "miena ramlee in relationship with.....teeettttt!!!!"hahahahah tungguuu...
  • final exam dh makin dekat.tgk exam dok kt part bawah kot!!exam dkt bkn keutamaan aku deactivate fb ni.
::macam mana pun blog ni tetap hidup bernapas seiring dgn "tuannya"..ni diari aku mn bole stop kan.hahaha ok lah mahu men dgn anum dulu!daadaa..

5 ulasan:

Queen M berkata...

hey makcik neh..jgn gituu dong~
gimana sy mahuu mengontek anda?
da lar msg pon jarang..
nnti ku rindu pd mu minachi!

[z@ck] berkata...

ololooo
comeynya profile pic ang..
hehehe

~miena^^ berkata...

syg:ala kntek jala mcm mn pon.tulis surat suh pkcik posmen antaqkn..hehe

pirah:haha perli ka pa??

cik miza bob berkata...

berbelang2 mate akak membaca entry kamu nyah!! haha... buat la ape yang rase terbaek.. yang pasti, kamu yang nak, aku yang buat. haha... ade tgk blog aku??

~miena^^ berkata...

hahaha tah laju2 hg ni cik miza..ilang trus!!aku satgi la.xckup 24jam lg ni.hahaha dh tgk dh..amboi2