Jumaat, 19 Mac 2010

cik sepan bob berseluar petak!!

xda benda yg nk dibuat petang2 jumaat ni..huhu bosan yg amat!!bukak tv9 da cta spongebob alih bahasa tu..haha tringat tym mula2 nk femes cte ni mcm2 kn stuff dia yg kuar.cm key-chain lah bntal la, soft toy la..dlu aku pon da org bg keychain tu..siap dua lagi..nama akim n kimi.konon2 kembaq r.hahah ngok toi!la ni lempaq mn pon xtaw.. ;p kat cni da gak stuff sponge yg cm unique n cm besh gak..contoh cm..



1.flash drive 64gb


  • unik,style,comey..rare r gak.xpenah lagi tgk org guna.wlopun mcm agak ketinggalan aku taw wujudnya pendrive mcm ni.haha low yat da ka weh???mudah .com?e-bay???

2.nike low-cut spongebob


  • ni lagi style..limited edition.kaler pon cm xley blah je kan.xsangka gak yg nike da produce brg ikon cartoon.heheh tp smart!ni pon cm xpenah tgk org len pakai gak.tapi pattern cm biasa je cma kaler tu je cm menarik lagi..haha bak kata fatin z "funky".hohoho klo hang out sure org tgk kasut ja.kompem mat enon blakang umah korg tu jeles tgk korg pakai ni.kakakaka.

3.elec guitar for children


  • first tgk ni mcm nk satu je..hahah tak reti men pon tp ley wat collection.cute dow!!bole r beli kat anak t even lambat lg nk menimang cahaya mata.hahaha bayangkn budak kecik men ni n snap pic dia.hehe style tu kalah matt bellamy vocalis muse tu weh..brand pa xsure lak aku..nickelodeon la maybe.

byk lg stuff yg best2..mayb ramai yg xbrapa nk minat bub cm kanak2 gak la..haha tp aku ska.tp aku matured je..kakakakakaka kn2????sj je la tba2 tringat zmn2 kegemilangan spongebob ni femes dlu.hahah


::patung patrick aku dh ilang time simpan kt stor ostel dlu.huhuhu siot je sp curik tah.penuh ngn air liur basi aku kot awat yg hg p curi xtaw..wawawa




2 ulasan:

anys berkata...

aku suka sponge bob nih..hehe

~miena^^ berkata...

me too!!!hehe