Rabu, 19 Ogos 2009

Homesick kew?!!

nie dh f3..dah pandai sket jaga diri..huhu


Ingat lagi masa tu baru form 1 dan first time dalam hidup kena dok jauh dari femili...of course la first time dok hostel.aku pun sampai still konfius kenapa aku dipilih masuk ke MRSM langkawi..nampak muka macam tak layak!huhuhu tahla malu ja time bila orang dekat rumah dan femili lain tanya aku stadi kat mana.masa dapat taw masuk nak sambung blajaq tu rasa excited je kan.dia xtaw benda apa yang nak hadapi nanti kat sana.masa orientasi tuh aku tak ingat sangat benda pa lepa wat.aku just ingat Presiden BWP time abg Anas suffian(tak taw eja toi ke tak)hehehe

Masa awal-awal masuk tu punya la homesick gila babeng r..huhu time ni la baru taw makna homesick tu apa.hehehe baru dok tambah vocab bi maklum la budak baru nak blajaq..heeee
roomate aku time tu mia,psyduck n hanis.(harem lepa ni semua dah pi oversea dah.kojaq toi!!)
huhuhu aku taw pun tengok lepa kat facebook r.hanis memang dah taw lama dah sebab dia mrsm beseri sama ngan aku time form4 &form5.sekarang dah kat rusia dah doctor wannabe minah tu.huhuhu
masa ni gak memang kuat nangis r dok teringat kat femili especially kat mak r.call je mak je mesti rasa cam nak nangis je padahal keluaq air mata dah pun time cakap..hehehe cam bodo ja.
roomate aku pun jenis kuat homesick gak hanis r paling kuat nangis time tu.hahahah

susah tol jadi budak yang tak matang lagi nie,.aku rasa semua orang pun dok bengong2 lagi kan,,hahah tak payah dok sembunyi la weh..classmate lak aku bek ngan kema,anis arep,miza.
lama tak kontek miza last aku borak ngn dia time kat matrik la kami satu KMPP.HAHA luv gle kat KMPP!!!!BESH WOO!!
erm...malam-malam p prep bukan nak wat hw ke apa..boleh pulak dok men bola sepak kertas kat belakang kelas.sampai satu hari tu kain baju kurung tu terkoyang kat tepi..hehehe malu kot!
memang banyak gila la benda bodoh jadi kat aku time form 1..hahaha biasa la period pun xmai lagi masa nie..hohohoho
tah kenapa tiba2 aku nak cerita pasal nie,.padahal aku tak suka sangat pun time form 1.nangis je banyak..bila nak balik umah ja mesti hepi gila r weh.bila nak balik je langkawi balik mesti menangis senyap2 dalam feri on the way nak balik sekolah..wawawwawawawa manja toi la..sama ja ngan kawan2 lain.tak payah nak cover la weh..hahahah
bercinta pun tak pandai lagi time nie tak tahu la orang lain yang pasti aku memang kanak2 ribena lagi la...semua pun tak pandai..comot cam anak kucing jahat je aku tengok pic2 waktu sekolah.hoho
tapi aku tak banyak sangat la gambar time skolah..tu yang tak besh nak gelak tu..
erm..tak pa la aku dah meluat nak tulih benda ni bila teringat banyak sangat benda bengong aku dah wat.MALU.MALU.MALU.MALU.MALU.!!!!!!

P/S:weh anis arep aku nak pic time sekolah rendah n menengah..
heehe scan la kat aku banyak2 weh...rindu nak tengok muka hampa time comot.(dok wat cam aku xcomot ja)heheh

4 ulasan:

[z@ck] berkata...

hahaha..
ang,miza,kema..
tiga2 kecik..
satu pala plak tu..
elok sgt la..
=)

me|an!s fufu|al!Ce berkata...

amboi ank ingt ak da byk pic ka?? tggu ak blik umah nnt ak g kutip byk2 n sacan yer.. gmba ank kapala senget p0n ada..zaman pkai skaf p ke depan 2..hahaha

~miena^^ berkata...

hahaha hg pun sama la anis..time dok pakai plastic keras kat tudong tu..hihihih

~miena^^ berkata...

hehehe beza la..
skrg ni xdpat dh cm tu..
asyik aku ja paling pendek..huhu