Sabtu, 25 April 2009

THINKING OF YOU~

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes.


He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself


You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

~sape tawu lagu nie?angkat mulot!heheh burok gila muka.tajuk thinking of you by katy
perry.nie jus few part of lirik die.actually aku jarang dengar lagu english pada suatu yang sangat mandom ak terdengar rumate aku sing-along video lagu nie.cam besh lak wlopn suara tak sedap langsung..ngee~

~erm cm terkena gak la lagu nie ngn life aku skrg.huuhu yela terpaksa melepaskan orang kte sayang n pernah bersama selama 2tahun lebih.nk wat gena tak da jodoh di situ kot.wawawaw
kadang-kadang bila pk balik memang tak rugi pun bub suatu ari kte boleh dapat yang lagi terbaik n bermutu tinggi.hahha cm barang lak.pape pn skrg aku memang men-single-kan diri jela.malas pk lagi n kalo korang da calon yang seswai ngn aku ok gak kalo nk kenalkn.hahaah no lah lawak ja..xmo pk lagik!67890

~ok lah emo tak tentu pasal lak karang.hati aku wat mase nie tertutup kot untuk sang arjuna gagagagagag(macam cibai cakap) :p





4 ulasan:

Pan berkata...

aik??
kn da link...

aizadismail berkata...

erk..
"terpaksa melepaskan orang kte sayang n pernah bersama selama 2tahun lebih" <---- apakah..?

oh..sudah break off dgn pak tam eh.?
:)

~miena^^ berkata...

huhu yela...

kema hafilah berkata...

mina...xchange link!